O mně

Jmenuji se Josef Szabó.

Je mi 33 let a pocházím ze Severu Čech.

V Praze jsem od roku 2008 a působím zde jako Kuchař.
Mé zkušenosti jsem začal nabírat hned po škole ve zmiňovaném roce 2008 v restauraci Historie v Londýnské ulici na Praze 2, která byla zaměřená na Českou kuchyň s rozsahem speciálních nabídek jiných zemí, kde jsem působil 8 let.

V roce 2016 jsem přešel do italské restaurace Oliva Verde pod vedení perfektního šéfkuchaře Michala Topolova.

Zaměření této kuchyně bylo na mořské plody, ryby, těstoviny, saláty a speciální nabídku tvořenou z prvotřídního masa.

Po roce 2018 jsem nastoupil do restaurace Zas a Znova zaměřující se na kvalitní českou kuchyň s prvotřídní víkendovou nabídkou zahraniční kuchyně, kde jsem působil do roku 2019.

Od roku 2019-2021 jsem působil jako šéfkuchař v restauraci Na Golfu poblíž Prahy, kde naše zaměření bylo spíše na českou kuchyň, ale potrpěli jsme si zde i na  sezónní nabídky jídel české či zahraniční kuchyně.

Nastoupil rok 2021, kdy jsem se zcela osamostatnil a spolupracuji s firmami, které  CHTĚJÍ  dělat poctivou a pěknou práci v gastronomii a rozvíjet sebe nebo své společnosti.

Napomáhám nejen firmám, restauracím a cateringovým společnostem, ale zaměřuji se i na soukromé hodiny vaření, kurzy, vaření s dětmi, rozlučky, grilování a podobné akce.

Ukážu Vám, že i v dnešní době se dá LEVNĚ a hlavně CHUTNĚ uvařit jídlo v pohodlí domova.

Vše se snažím, aby probíhalo v teple Vašich domovů nebo na Vámi zvoleném místě, aby cela situace korespondovala s Vaší technologií a zázemím, kterou má každý člověk sobě přizpůsobenou a tak i jemu příjemnou.

Ke každému klientovi přistupuji individuálně, aby si každý odnesl jen to nejlepší.

 

Vaření je má vášeň a já Vám jí chci předat na talíř.
Budu rád, když mně poznáte nejen přes pár vět, ale i v kuchyni.
Budu se těšit.